Vier de lente met Spring Smoothies

Krijg jij ook altijd kriebels bij alleen al het idee van lente? Wij ook! Met deze Spring Smoothies stimuleer je jouw innerlijke voorjaarsschoonmaak en prikkel je al je zintuigen voor een ultiem lentegevoel.

Door: Lisa / 03/23/2019

Niks is lekkerder dan de lente met een frisse start beginnen. Niet alleen je huis op orde, maar van binnen ook even opschonen? Wij zetten voor jou de lekkerste, én makkelijkste Spring Smoothies op een rij. Stimuleer jouw innerlijke voorjaarsschoonmaak en prikkel je al je zintuigen voor een ultiem lentegevoel.

Oranje boven 🥕

Blog-Content

Dit oranje goedje zit bomvol antioxidanten - door krachtpatsers gember, kurkuma en wortel. Naast antioxidanten geeft de wortel je provitamine A dat in je lichaam omgezet wordt in vitamine A. En dat is weer goed voor je weerstand en belangrijk voor je gezichtsvermogen, gezonde botten, tanden, huid en groei Gember werkt naast ontstekingsremmend ook goed bij maag- en darmklachten zoals misselijkheid, maagpijn en krampen.

De kracht van eiwit & ijzer

Blog-Content-2

Ook al ziet de kleur er niet zo smakelijk uit, de groene superkrachten merk je al na één slok! Spinazie zit bomvol ijzer, banaan zorgt voor de broodnodige eiwitten en kiwi zorgt voor de zoete touch, met een kick van de frisse selderij. Tip: wil je deze smoothie nog iets spannender maken? Zet een selderij stengel in je glas erbij om op te knabbelen!

Zoete zomersmaak

Blog-Content-3

Laat het lenteweer het nog niet toe dat je droomt over zomer? Geen nood - met deze variant zit je binnen één slok in gedachten zo te genieten onder een palmboom op het strand. De sinaasappel geeft je de benodigde vitamine C. Mango bevat relatief veel eiwit, net als de goudbes, soms ook wel Kaapse kruisbes genoemd. Deze komt niet zoals de naam doet vermoeden uit Kaap de Goede Hoop maar oorspronkelijk uit Zuid Amerika. Het geeft deze smoothie een zoetzure touch!

Pink power

Blog-Content-5

Een fris gevoel zal deze smoothie je zeker geven - je drinkt hem het beste ijskoud. Rode biet is naast perfect voor de kleur van je smoothie ook enorm goed voor je bloeddruk, en zit vol met vitamine B11, vitamine C, magnesium, kalium en mangaam. De komkommer bestaat vooral uit water, wat noodzakelijk is voor hydratatie en een gezonde huid. Naast vitamine A, B en C zijn komkommers ook rijk aan silica - wat weer helpt bij het ontwikkelen van sterk en gezond bindweefsel voor je lichaam.

Zin om aan de slag te gaan met je blender? We leveren ook fruitboxen bij jou thuis, met een heerlijke selectie aan exotisch fruit en fruit uit het seizoen.🥝

Benieuwd naar wat je het beste kan eten voor een innerlijke lenteschoonmaak? Lees meer op onze blog over de 10 gezondste detox recepten.

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.