WELKOM BIJ ONS
PARTNERPROGRAMMA

Heb jij een eigen social media account, website of blog waarop je Marley Spoon wilt promoten? Zijn jouw volgers geïnteresseerd in vers eten, heerlijke gerechten en koken met Marley Spoon? Word dan onderdeel van de Marley Spoon familie.

WAT WIJ BIEDEN

1. Aantrekkelijke vergoeding van €15 per nieuwe klant 
2. €15 x 3 tegoedbon voor nieuwe klanten via ons affiliate advertentie materiaal

4 STAPPEN TOT SUCCES

Log snel en gemakkelijk in als affiliate partner of publisher bij onze affiliate network partner AWIN. Klik hier om in te loggen.

Meld je aan voor een partnership met Marley Spoon. Wij checken vervolgens je aanmelding en laten je z.s.m. weten of je bent goedgekeurd.

Wanneer je als partner goedgekeurd bent, kun je een affiliate link selecteren en toevoegen waarna je toegang krijgt tot verschillend advertentiemateriaal.

Elke bestelling die je naar ons verwijst wordt ongeveer binnen 2 weken goedgekeurd. AWIN voert de betaling uit.

‘NextFood werkt online op veel gebieden samen met bedrijven in de foodsector. Onze maaltijdbox-vergelijkers hebben tot doel om de tienduizenden Nederlandse en Belgische consumenten die maandelijks de platformen bezoeken te voorzien van kwalitatieve informatie en goed advies. Met Marley Spoon als premium partner werken we al jaren samen om deze doelstelling te bereiken.’
Michiel Kanis, Managing Director
‘We werken nu als bedrijf al een aantal jaar samen met Marley Spoon. Door de jaren heen zijn we niet alleen fan geworden van de Marley Spoon boxen, we zijn tevens erg enthousiast over de samenwerking die we hebben. Deze samenwerking loopt goed, snel en efficiënt. Veel van de bezoekers van onze vergelijkingsplatformen zijn ook enthousiast over de boxen van Marley Spoon en Dinnerly. Door de leuke aanbiedingen laten we duizenden gezamenlijk duizenden mensen kennismaken met de maaltijdboxen van Marley Spoon. Wat ons betreft een aanrader, en zeker het proberen waard!’
Jan Willem van Tilburg, Managing Director