Jouw goede voornemens in één box

Start het jaar goed met Marley Spoon: al jouw goede voornemens in één maaltijdbox! Nieuw jaar, nieuwe jij.

Door: Lisa / 12/28/2018

Dit jaar gaan we het anders doen. Gezonder leven, meer tijd voor jezelf nemen, sportiever zijn, eindelijk eens die hobby onder de knie krijgen. Wat is er nu mooier dan een nieuw jaar als nieuw hoofdstuk, voor een nieuwe jij. Elk jaar hetzelfde liedje: dezelfde mooie plannen, maar wat maak je eigenlijk uiteindelijk waar van je goede voornemens? En wat hou je dan ook daadwerkelijk vol? Wij geloven dat met onze maaltijdbox je een handje kan helpen met goede voornemens: door met ons te koken bespaar je tijd, eet je gezond én kook je op een duurzame manier.

Marley Spoon is namelijk méér dan een maaltijdbox. Maar waarom dan?

Wij geven om jouw maaltijd

We begrijpen dat je na een drukke dag geen zin hebt om nog uren in de keuken te staan. Daarom creëren onze chefs wekelijks samen met een voedingsspecialiste nieuwe, creatieve recepten die je in zes gemakkelijke stappen op tafel zet. Jij hoeft niet na te denken over de vraag 'wat eten we vandaag?' en kookt altijd gevarieerd en gezond.

Benieuwd wat er op het menu staat de komende tijd? Dat lees je hier.

morethanamealkit1

Wij geven om eten

Wij begrijpen dat hoe ons voedsel geconsumeerd wordt niet altijd duurzaam is. Daarom bestellen wij alleen wat je nodig hebt voor het koken van je gerecht, zodat je alles in precies afgemeten hoeveelheden ontvangt. Voedselverspilling is verleden tijd! Meer lezen over duurzaamheid bij Marley Spoon? Ga naar duurzaam.marleyspoon.nl.

morethanamealkit2

Wij geven om jou

Bovenal geven we om jou: om jouw gezondheid, jouw gezin, jouw dieet en jouw tijd. Zodat jij na je drukke dag die rij in de supermarkt over kan slaan. Zodat je binnen een half uur aan tafel zit, mét een gezonde maaltijd. Zodat je na het koken nog tijd hebt om dat fijne boek uit te lezen. Of je favo tv-show te kijken. Of gewoon om op de bank te hangen met je gezin. Wij geven jou meer tijd voor de belangrijke dingen in je leven.

morethanamealkit3

Nog sneller koken? Met deze tips bespaar je nog meer tijd in de keuken!

Benieuwd naar wat er op het menu staat? Dat vind je hier!

Uitproberen? Bestel hier jouw maaltijdbox met €10 korting op je eerste 4 boxen.

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.