Japanse kipspiesjes & gerookte zalm met wasabi op komkommer
Vandaag serveren we heerlijke hapjes voor bij de borrel of als deel van een avond met Japanse tapas. Spiesjes malse kip gekruid met teriyakisaus en sesam zien er al heel cool en professioneel uit. Daarnaast kun je ook nog pronken met heerlijke wasabi-zalm op frisse komkommer. Zoek nu nog een goede fles sake of een fijn Japans biertje en geniet! Hier ontdek je alvast het recept.
Gehaktballetjes met cranberrydip & miniwraps met zeekraal en mierikswortel
Vandaag presenteren we een Scandinavisch voorgerecht-tweeluik: typische Zweedse gehaktballetjes met zelfgemaakte cranberrydip met ui. En daarnaast frisse miniwraps gevuld met geraspte mierikswortel, zeekraal en knapperige komkommerschijfjes. Haast je, want ze zijn zo op! Het recept vind je hier terug.
Sesamtoast met braadworst & bagna cauda met witlof en radijsjes
Hoe heerlijk is het om je avond te beginnen met een paar fijne voorgerechten? Vandaag serveer je chef Lieke’s variatie op de Kantonese klassieker shrimp toast. Je maakt de toast met kruidig braadworstvlees en twee kleuren sesam. Erbij nog een klassieker, maar dan uit Italië: bagna cauda, warme ansjovisdip die je serveert met witlofbladeren en radijsjes om te dippen.. Klik hier door naar het recept.
Voeg onze borrelhapjes recepten toe aan je box!
Voeg onze borrelhapjes recepten toe aan je box!