Zoete Duitse noedels met peer, notencrumble en sinaasappelroom
Wie dacht dat Duitse toetjes niet verrassend zouden zijn, heeft het mooi mis. Als je regelmatig gaat skiën in Duitsland, ben je ze vast al eens tegengekomen: schupfnudeln. Deze gnocchi-achtige noedels zijn razend populair en worden zowel in zoete als hartige gerechten verwerkt. In deze vernieuwende twist vind je een heerlijke combinatie van fruitige smaken, romige accenten en crunchy stukjes noot terug. Het recept vind je hier.
Gebakken appels met kruidnotenvulling, cranberries & salted caramel
Tijdens de wintermaanden is het heerlijk om aan de slag te gaan met traditionele recepten. Maar soms wil je een toetje net een extra beetje magie geven, toch? Deze gebakken appels hebben een verrassende vulling met kruidnoten en cranberries. Doe daar nog een verrukkelijke crème en karamelsaus bovenop, en je smaakpapillen zullen tintelen van plezier! Hier vind je het recept terug.
Appel-peercrumble met kokos, gember en vanillesaus
Geen winterfan? Geen zorgen! Met deze exotische fruit crumble kunnen we deze koude maanden overbruggen en je smaakpapillen op een exotisch tripje sturen. De pittigheid van de gember gaat perfect samen met de zoete smaken van peer en appel. Met wat kokos en vanillesaus erbij heb je een perfect dessert om te serveren! Hier vind je het recept terug.