Moeilijke eters? Niet met deze 3 kindvriendelijke recepten!

Koken voor kids is niet altijd makkelijk. Je wilt ze graag verwennen, maar natuurlijk wil je ook een gezonde maaltijd op tafel zetten. Met deze kindvriendelijke recepten sla je 2 vliegen in één klap: lege borden gegarandeerd!

Door: Louie Van Nieuwenborgh / 08/19/2021

1. Varkensschnitzel op taco’s met rode kool, appel en BBQ saus

Varkensschnitzels en taco's zijn wellicht geen voor de hand liggende combinatie, maar we zijn blij dat chef Martina het aandurfde. Deze schnitzeltaco's zijn namelijk ontzettend lekker. Niet alleen dankzij de sappige gepaneerde varkensfiletlapjes; de knapperige zoetzure kool en romige BBQ-saus dragen ook hun steentje bij.

2. Aziatische kipburger met ovenfriet, groentelinten en bosui

Malse kipfilet, knapperige salade en goudbruine ovenfrietjes. Een kipburger is altijd een goed idee, zeker als 'ie een Aziatisch tintje heeft zoals deze. De currykruiden, gemberdip en bosui geven deze burger z'n unieke smaak.

3. Kipsalon met zoete aardappel, veldsla en tzatziki

Er zijn weinig gerechten zo iconisch als de kapsalon. Deze hap deed zo’n 15 jaar geleden zijn intrede in de Nederlandse snackcultuur. Wij maken er graag onze eigen variant op met gekruide kip, zoete aardappel en een heerlijk frisse tzatziki. Het duurt iets langer dan naar de shoarmazaak lopen en bestellen, maar het is de moeite dubbel en dwars waard.

Voeg onze kindvriendelijke recepten toe aan je box!