New York style ontbijtburger met Indiase sinaasappel lassi
In New York vind je op elke straathoek een “bodega”: de Amerikaanse versie van een nachtwinkel die bijna 24/7 open is. Je vindt er de lekkerste (en vettigste) breakfast rolls, en die bestaan meestal uit ei, worst en gesmolten kaas. Wij steken de Amerikaanse versie in een gezond(er) jasje en gebruiken voor dit recept ei, spek, verse spinazie en tomaat. En voor wat extra multiculturele vitamines, kan je er ook nog een glas Indiase sinaasappel lassi bij drinken! Het recept vind je hier.
Bagel met eiersalade en zalm
De beste bagel combo ooit? Dat kan wel eens deze zijn: een krokant bagel broodje met een heerlijke vulling van gerookte zalm en zelfgemaakte eiersalade. Je kan ‘t in 30 minuten op tafel zetten, inclusief een fris slaatje van zeekraal en komkommer. Rise & shine! Hier vind je het recept terug.
Oeufs en cocotte met truffelolie
Oeufs en cocotte is een Franse klassieker waarbij je ei met wat room en verschillende extra’s in een schaaltje in de oven bakt. Voor een unieke smaaksensatie voegen wij er nog wat truffelolie aan toe: oeh la la! Om het gerecht wat meer vullend te maken, serveer je het met gebakken champignons en een heerlijke rösti. Over een unieke brunch gesproken! Hier vind je alvast het recept.