Fijne Moederdag voor onze Marley Spoon moeders!

Tijdens Moederdag zetten wij onze Marley Spoon moeders in het zonnetje! Maak kennis met Nancy, onze Team Lead ERP, die vaak samen met haar zoontje Lennard (5) kookt. Tijdens een gezellige middag pannenkoeken bakken, vertelden Nancy en Lennard ons over hun eetgewoontes thuis!

Door: Eva / 05/12/2019

Hoe bedenk je iedere week wat je moet koken? Dit wordt eigenlijk altijd snel en spontaan beslist. Een echte planning is er niet! In het weekend krijgen we onze Marley Spoon box, en hoeven we daar niet over na te denken.

Wat is Lennard zijn lievelingseten? Gehaktballen, aardappelen en worteltjes! Pizza lust hij niet (wij weten ook echt niet waarom?). In de keuken helpt hij het liefst met ingredi├źnten in de pan doen, van het eten snoepen, en de tafel dekken. Gelukkig hebben wij niet het probleem dat Lennard geen groente lust, behalve paprika en tomaat!

Blog-content (1)

Wat zijn jullie eetgewoontes? We zeggen vaak versjes op voordat we gaan eten die Lennard op de kinderdagopvang heeft geleerd, en die hij weer aan ons heeft geleerd. Minstens 4 of 5! Op zaterdag eten we vaak soep als lunch, en in de zomer barbecuen we veel!

Hoe leer je Lennard over koken en eten? Mijn man is de expert in koken en Lennard helpt hem vaak in de keuken! Terwijl zij samen koken, legt mijn man uit wat ze aan het doen zijn, en waarom dingen op een bepaalde manier bereid moeten worden.

Wat is een voordeel van koken met Marley Spoon als een gezin? Mijn man en ik werken allebei full-time. We krijgen onze maaltijdbox op vrijdag, en dat helpt heel erg om relaxed het weekend in te gaan zonder stress over wat je moet koken, en zonder bezoekjes aan de supermarkt. Ik doe pas zaterdag avond inkopen voor de volgende week, en zo hebben we de rest van het weekend voor onszelf, en om leuke dingen te doen!

We zouden normaal nooit zelf de recepten van Marley Spoon bedenken. Sinds we met Marley Spoon koken, is onze horizon op het gebeid van koken flink wat uitgebreid! Het scheelt tijd, en bespaart ons een activiteit die normaal gezien niet de eerste keuze is in het weekend: boodschappen doen!

Krijg jij ook zin om te koken? Kijk snel wat er komende week allemaal op ons menu staat!

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.