Druk? Met Marley Spoon bespaar je 5 uur per week!

We zijn weer druk, druk, druk. De vakantie is voorbij, de kids gaan weer naar school en het dagelijkse leven wordt weer opgepakt. Heb jij ook last van september stress? Of heb je moeite het ritme weer terug te vinden na de vakanties? Marley Spoon to the rescue, want met deze maaltijdbox kan je heel wat tijd besparen. Maar liefst 5 uur per week om precies te zijn!

Door: Gijs / 08/27/2018

Makkelijk tijd winnen

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat Nederlanders 8 uur per week kwijt zijn aan het doen van boodschappen en koken. Met Marley Spoon ben je gemiddeld maar 25 minuten kwijt met het koken van een maaltijd (dat is 3 uur per week), terwijl het uitkiezen en bestellen van de recepten je maar 2½ minuut kost. Dat is dus makkelijk tijd winnen en perfect voor een druk (gezins)leven!

Marley Spoon - Infographics

Marley Spoon helpt met koken

Marley Spoon helpt jou met koken. Gewoon, omdat we gek zijn op koken - maar ook omdat we voedselverspilling willen tegengaan. Wekelijks wordt er een maaltijdzak met originele recepten en mooie ingrediënten in precies de juiste afgemeten hoeveelheden bij je thuisbezorgd. Marley Spoon verrast - elke keer weer. Op het gebied van smaak, tijdsbesparing, originaliteit, ingrediënten en vooral gemak. Zo blijft er meer tijd over voor andere leuke dingen.

Over het onderzoek Het onderzoek is in opdracht van Marley Spoon uitgevoerd door Peil.nl onder >1.000 respondenten waarbij rekening is gehouden met een representatieve spreiding in demografische kenmerken.

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.