Ricotta-linzenballetjes met homemade pesto, truffelolie en stevige pappardelle
Ricotta-linzenballetjes, dat klinkt veelbelovend toch! En niet voor niets een van onze favorieten: dit gerecht is simpel maar fantastisch van smaak, al zeggen we het zelf. De zachte smaak van de linzenballetjes vult de pappardelle met de nootachtige truffelpesto mooi aan. Een frisse rucolasalade maakt het gerecht helemaal af, dat wordt genieten geblazen!
Gegratineerde witlof met Baambrugse ham en oude kaas met appelcompôte en truffelaardappels
Een Oud-Hollandse topper van de bovenste plank, dat kun je wel zeggen! We hebben hier witlof uit de oven voor je, net als vroeger met ham en kaas, maar oh wat is hij lekker. De romige bechamelsaus vermengd met kaas geeft je gerecht een intense smaak. En paarse truffelaardappels, heb je die weleens gehad? Ze hebben een stevige structuur, zijn nootachtig van smaak en geven je gerecht een bijzondere paarse kleur. En als zoetje, een heerlijke appelcompôte erbij!
Getruffelde pasta met kaas spinazie, tomaat en pijnboompitten
Vandaag gaan we op de decadente toer bij Marley Spoon. Die fijne pastaschelpjes zijn een match made in heaven voor deze romige ricottasaus met babyspinazie en sappige cherrytomaatjes. Je serveert de pasta met pijnboompitten en een straaltje geurige truffelolie. En zullen we je eens een geheimpje vertellen? Het is niet moeilijk om zo’n verfijnd gerecht op tafel te zetten. Met onze tijdbesparende trucs leer je het zo!
Truffel-champignon ravioli met prei in miso-botersaus
Voor dit zondig lekkere recept hebben we dagverse truffel-ravioli van de Pastafabriek met gesauteerde prei en kastanjechampignons gecombineerd. Je maakt dit gerecht restaurantwaardig dankzij een bijzonder rijke saus op basis van misopasta, Italiaanse kaas en boter. Het vetgehalte van de boter versterkt de hartige smaak van de miso. Zó lekker, daar lik je bijna je bordje van af!
Truffelfriet met champignons en rucola, kaas met pijnboompitten
Wat als je het traditionele ‘frietje met’ eens een luxe twist geeft? Dat doen wij vandaag voor je! Je bakt de frieten in de oven en topt ze vervolgens met een smaakvolle truffelmayo. Wij krijgen geen genoeg van toppings, dus verrijk je jouw bordje truffelfriet vervolgens met gebakken champignons, frisse cherrytomaten, rucola, pijnboompitten en heerlijk vlokken zoute kaas. Een match made in heaven!