Buiten eten: 3 geweldige picknickrecepten

Het is zomer en dat betekent picknicken! Want wat is er nu beter dan heerlijk buiten genieten van de zon, je familie of vrienden en een smakelijke maaltijd? We kunnen ons voorstellen dat je wel wat picknick-inspiratie kunt gebruiken, dus bij dezen! Hier vind je een mooie selectie picknickvriendelijke recepten. Natuurlijk met de bekende Marley Spoon-twist!

Door: Kirsten / 05/15/2022

1. Tacosalade met cheddar en romige limoendressing

Dit is misschien wel het ultieme picknickrecept: fris, vullend, makkelijk mee te nemen en natuurlijk heerlijk van smaak. De basis van verse tomaten, geroosterde paprika's, witte kool en gemengde bonen past uitstekend bij de gulle hoeveelheid cheddar en knapperige tortillachips. De romige limoendressing maakt 'm af.

2. Panini met cheddar, paprikasaus en wortel-spinaziesalade

Broodjes zijn eigenlijk altijd een goed idee om mee te nemen naar een picknick. Vooral exemplaren zoals deze panini, die gevuld is met verse spinazie en een saus van rode paprika. En wat is een panini zonder een royale portie gesmolten kaas? Erbij een knapperige wortelsalade met een citroenige dressing.

3. Citroenige kipvleugels met feta, parelcouscoussalade en watermeloen

Zeg je zomer, dan zeg je watermeloen. Deze parelcouscoussalade met watermeloen en feta is de perfecte picknicksalade.Vooral in combinatie met de knapperige kipvleugels in citroenmarinade. Die smaken koud trouwens net zo lekker als warm, dus geen paniekerig gedoe met aluminiumfolie voor jou. Mocht je tijdens de picknick toegang hebben tot een barbecue, dan is het natuurlijk erg leuk om de kipvleugels ter plekke te roosteren.

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.