Indiase paneer wraps met muntyoghurt en komkommer
Deze goed gevulde paneer wraps maak je met de heerlijke kruidenmix Panch Phoran. Panch Phoran betekent letterlijk ‘vijf kruiden’ en bestaat uit vijf soorten zaden: fenegriek, nootmuskaatbloem, komijn, zwarte mosterd en venkel. Dit past perfect bij de paneer, een heerlijke zachte kaas die populair is in de Indiase keuken. Eet smakelijk!
Broccoli & quinoa wraps met frisse tomatensalsa
Quinoa is een oeroud graan dat 3000 jaar voor Christus al werd gegeten door de mensen die in de omgeving woonden van het hedendaagse Colombia. Quinoa bevat alle essentiële aminozuren, in een bijna perfecte balans. Het is rijk aan vitamine B2 en E en ijzer, koper en magnesium. Deze gezonde bommetjes serveer je in een tortilla met broccoli en een frisse tomatensalsa. Lekker!
Chorizo-wraps met kruidige wortelfriet en salsa
Wraps worden met veel plezier in Midden-Amerika gegeten. Als snelle hap tussendoor of voor een lunch zijn ze streetfood nummer één en worden ze taco’s of burrito’s genoemd. De opgerolde tortilla’s vul je vandaag met hartige heerlijkheden, waaronder een kruidige paprika-tomatensalsa en chorizoworstjes. Chorizo is Spaans voor dief, dus deze wraps zullen zo maar eens je hart kunnen stelen…
Mexicaanse kalkoenwraps
Mexicaanse kalkoenwraps met chili-limoensaus en coleslaw
Wraps met linzen-notengehakt en kaas met maïs-limoensalsa
Een dagje zonder vlees hoeft zeker niet saai te zijn, want wij hebben een winnend recept voor je in petto: lekkere wraps gevuld met kruidige linzen. Door geroosterde noten aan de linzen toe te voegen, maak je van een gewoon vegetarisch gerecht echt iets speciaals. Samen met de kleurige maïs-limoensalsa en de geraspte kaas maak je van jouw wrap een feestje.
Frisse groentewraps met kip en een warme dragon-vinagrette
Dragon wordt volop in de Franse keuken gebruikt. De smaak is intens zit qua smaak tussen anijszaad en vanille in , een perfecte match voor jouw malse kipstukjes! De verse dragon meng je niet alleen met de sla, het wordt ook gebruikt om onze lauwwarme vinaigrette te verrijken. Vul de wraps met de salade en kip voor een zomers avondmaal. Bon appetite!
Wraps met bietenhummus zoete aardappel en crunchy pitten
Vandaag rol je een lekkere, bontgekleurde wrap met allerlei groentes op voor een makkelijke, doordeweekse maaltijd. De basis is de speciale hummus; een Midden-Oosterse dip van kikkererwten, die dankzij de voorgekookte bieten een prachtige roze-rode kleur krijgt. Met geroosterde zonnebloempitjes, uienpickles en gekookte zoete aardappelstukjes een hap om blij van te worden!