5 tips die koken met Marley Spoon nog leuker maken

Bij Marley Spoon willen we maar één ding: dat jij van onze maaltijden geniet. Wist je dat er een aantal tips & tricks zijn waarmee je koken met ons nog makkelijker maakt? Hier lees je hoe je bijvoorbeeld al je dieetwensen aan ons doorgeeft, en alleen de beste recepten voor jou aanbevolen krijgt.

5 tips die koken met Marley Spoon nog leuker maken

August 21, 2019

Bij Marley Spoon willen we maar één ding: dat jij van onze maaltijden geniet. Wist je dat er een aantal tips & tricks zijn waarmee je koken met ons nog makkelijker maakt? Hier lees je hoe je bijvoorbeeld al je dieetwensen aan ons doorgeeft, en alleen de beste recepten voor jou aanbevolen krijgt.

MS Photography Lifestyle Eating 03 (1)

1. Smaakprofiel aanpassen

De een houdt niet van augurk, de ander niet van tomaat. Wist je dat wij hier rekening mee houden? Je kunt namelijk in de smaakprofiel aangeven wat je wel en niet lekker vindt. Op basis hiervan kunnen wij de beste recepten voor jou aanbevelen. Ook als je bijvoorbeeld vegetarisch eet, zullen wij jou als eerste de lekkerste vegetarische gerechten laten zien. Natuurlijk blijft het hele menu voor jou beschikbaar, en kun je altijd door alle recepten bladeren. Je kunt je smaakprofiel aanpassen onder ‘Instellingen’ in je online account.

2. Gebruik de tags op het menu

Liever koolhydraatarme recepten? Of toe aan een week extra gezond eten? Misschien zijn de tags bij onze recepten je al opgevallen: we labelen onze recepten met woorden als ‘gezonde keuze’, ‘koolhydraatarm’, ‘glutenarm’, ‘zuivelarm’, ‘vegetarisch’ of ‘kindvriendelijk’. Dat maakt het makkelijk om te zoeken naar jouw favoriete recepten. Zo bevatten onze gezonde recepten minstens 200g groente per portie, gezonde vetten, volkoren granen en complexe koolhydraten zodat je op en top fit blijft. De koolhydraatarme recepten bevatten vaak niet meer dan 50g koolhydraten per portie. Onze kindvriendelijke recepten zijn bij ieder kind populair, en bevatten vaak trucjes als ‘verstopte groenten’ zodat je kleine toch genoeg vitamines binnenkrijgt. De voedingswaarden van al onze recepten vind je op het online menu!

3. Beoordeel onze gerechten

Als je eerder met onze maaltijdbox gekookt hebt, ken je ze vast al: de e-mails waarin we jou vragen een beoordeling achter te laten over de door jouw gekookte gerechten. Misschien scroll je er vaak langs, maar dat is na het lezen van deze blogpost hopelijk verleden tijd! Dit zijn namelijk de redenen waarom we jou om feedback vragen:

  • We willen weten wat je lekker vindt! Zo kunnen wij wekelijks het perfecte menu samenstellen met genoeg variatie en iets lekkers voor iedereen. Je hebt kans dat je het recept (of een variatie erop) vaker terugziet op ons menu.
  • Door jouw beoordeling krijgen we een beter beeld van hoeveel onze klanten al van koken weten, en of er iets niet duidelijk was aan het recept. Het helpt ons om de recepten beter uit te leggen, zodat jij nog makkelijker en sneller onze gerechten op tafel zet.
  • Wij leren graag van de klanten hoe zij thuis koken. Zo kunnen wij met onze nieuwe recepten ook beter op hun verwachtingen en wensen inspelen. Jouw beoordeling geeft ons de kans om te zien wat Nederland graag kookt en daarmee misschien met leveranciers ook een mooi, nieuw product aan te kunnen bieden.

Alle commentaren worden door onze receptontwikkelaars gelezen, dus pak je kans om je mening te geven!

4. Meerdere porties bestellen

Wat als je een groot gezin hebt, kinderen die niet altijd mee-eten of vrienden op bezoek krijgt waar je voor wilt koken? Geen probleem! Bij Marley Spoon kun je iedere week makkelijk je aantal dagen dat je met ons wil koken, of het aantal porties per week aanpassen, wanneer je recepten voor je box uitkiest. Zo kun je dubbele porties van één gerecht bestellen, zodat je bijvoorbeeld met de 2-persoonsbox met 3 maaltijden per week, één keer voor 4 personen, en één keer voor 2 personen kookt. Wij zijn net zo flexibel als jij.

5. Vrienden een gratis box cadeau doen

Bevalt het koken met Marley Spoon? Geef je liefde voor koken dan door! Je mag namelijk na iedere 3 bestellingen een gratis Marley Spoon box weggeven aan een vriend of familielid! En wij hopen dat ze net zo’n fan worden van Marley Spoon als jij. Je kunt in je online account onder ‘Box cadeau doen’ precies zien hoeveel boxen jij nog weg kunt geven. Hier kun je het emailadres van degene die jij blij wilt maken invullen, of een link kopiëren om zelf direct door te sturen. Vervolgens sturen wij ze een e-mail met alle informatie die ze nodig hebben!

Wil je deze tips in de praktijk brengen? Ga naar je online account en probeer het zelf!

Deel dit bericht met je vrienden!
DE MAALTIJDBOX DIE BETER SMAAKT

Gerelateerde posts

Je kunt betalen met

Social media

2023 © Marley Spoon B.V. Alle rechten voorbehouden.