De 4 winnende recepten van onze kids kookwedstrijd

We vroegen onze kleinste Marley Spooners om hun zelfbedachte recepten in te zenden. De resultaten waren origineel, kindvriendelijk en vooral heel erg lekker! Deze vier recepten van onze winnende gastchefs stonden in april op ons menu.

De 4 winnende recepten van onze kids kookwedstrijd

May 20, 2019

We vroegen onze kleinste Marley Spooners om hun zelfbedachte recepten in te zenden. De resultaten waren origineel, kindvriendelijk en vooral heel erg lekker! Deze vier recepten van onze winnende gastchefs stonden in april op ons menu.

Eigenwijze gevulde paprika’s met ananas, rijst en tofu

Eigenwijze gevulde paprika's met ananas, rijst en tofu

Het recept van vandaag werd ingestuurd door Imme van 11. Zij maakte voor onze Kid’s Challenge haar favoriete recept voor heerlijk gevulde paprika’s. We kunnen niet wachten om dit spetterende recept met je te delen! Dus maak je op voor een supercombinatie van rijst, frisse ananas, licht spicy tofu en jalapeñopeper. Vul de paprika’s met dit lekkere mengsel en serveer er een lichte salade bij. Succes verzekerd!

Teriyakizalm met broccoli en geroosterde aardappeltjes

Teriyakizalm met broccoli en geroosterde aardappeltjes

Wat werden we blij van Adams inzending voor onze Kid’s Week-campagne. Deze 7-jarige kookkanjer liet zelfs zijn voetbaltoernooi schieten om zijn kookfilmpje voor ons op te kunnen nemen! Volgens zijn moeder is Adam een echte kok en na het proeven van de door hem bedachte teriyakizalm met gestoomde broccoli en in de oven geroosterde aardappeltjes geloven we dat meteen. Wij zijn fan!

Toffe taco’s met guacamole met bonen-paprikastoof

Toffe taco's met guacamole met bonen-paprikastoof

Dit supergave recept werd ingestuurd door Livia van 11. Zij deed mee aan onze Kid’s Week-wedstrijd en stuurde ons haar favoriete recept: taco’s met een zachte stoof van bonen en paprika, getopt met een heerlijk romige guacamole. Wij waren instant fan! En het leuke van vandaag is dat je de taco’s zelf maakt door wraps in de oven op een rooster te hangen en vervolgens te bakken. Tof!

Milde curry met speklapblokjes met sperziebonen en crunchy pinda’s

Milde curry met speklapblokjes met sperziebonen en crunchy pinda's

Deze zachte curry met paprika en speklap werd bedacht door onze gastchef Jort van 9 jaar oud. In zijn inzending voor de Kid’s Week-challenge gaf hij toe dat hij sommige recepten van Marley Spoon niet zo lekker vond als zijn ouders. Van zijn eigen recept wist hij zeker dat groot en klein het resultaat lekker zouden vinden. Wij geven hem groot gelijk: deze milde curry met frisse pickle is een echte winnaar!

Deel dit bericht met je vrienden!
DE MAALTIJDBOX DIE BETER SMAAKT

Gerelateerde posts