Je kent het gevoel: je hebt zonet gegeten, maar toch heb je nog plaats voor een dessert. Tijd dus om jezelf te verwennen met een origineel nagerecht! Van een tropische crumble met kiwi tot wentelteefjes met miso-karamelsaus: deze 3 recepten zijn voor zoetekauwen die het graag avontuurlijk hebben...
Deze crumble smaakt net zo lekker als 'ie klinkt. Tropische smaakmakers als ananas, kiwi en kokos zijn gecombineerd met knapperige cashewnoten en een heerlijk rijke vanilleroom. Pak een lepel, jaag je huisgenoten weg en waan je heel even onder de tropische zon.
De absolute specialiteit van onze creatieve keukengenie Elisabeth zijn toch wel onconventionele creaties zoals deze: een combinatie van zacht-smeltende witte chocolade met romige sushirijst. Geserveerd met knapperige pistachenootjes, en een fijne saus van granaatappel en sinaasappel. Rijstpudding deluxe! Ontdek het recept hier.
Vandaag serveren we klassieke wentelteefjes met een Japanse twist. Met heerlijk gepocheerde peer en een onweerstaanbare karamelsaus die dankzij miso volledig nieuwe hoogten bereikt. Lekker zoet maar toch ook een beetje zout. Soms is er niet veel voor nodig om de dag goed te beginnen!