Romige lasagne met champignons, kaas en spinazie
Lasagne is nooit verkeerd. Integendeel: als je geen idee hebt wat je moet koken, is er altijd nog lasagne – en we herhalen: altijd, met lasagne zit je altijd goed! Zo ook vandaag. De heerlijke champignons, prei en verse spinazie worden heerlijk smeuïg dankzij de crème fraîche, en citroen en basilicum zorgen voor extra smaak. Precies goed! Hier vind je het recept terug.
Low-carb traybake met spek, miso, geroosterde groenten & pinda’s
Wij sloegen steil achterover toen deze heerlijke traybake uit de testkeuken kwam. Wat een smaak! De ster van de show is de snelle saus die je maakt van gember, misopasta, sojasaus, limoensap en bosui. Door die saus op het laatst met de traybake te mengen, kunnen je speklapjes heerlijk karameliseren. Je bestrooit alles voor het serveren met zoute pinda’s en groene bosui en je geeft er sriracha bij voor extra pit.
Picata van kip met champignons en knolselderijmousseline
Picata is in feite een Italiaanse versie van de schnitzel. Vlees – meestal kip of kalf – wordt platgeslagen, gepaneerd en gebakken in de pan. Wij maken vandaag een koolhydraatarme versie met kip. Je paneert het vlees dit keer niet in paneermeel of panko, maar in kaas! Erbij gebakken champignons met bacon en een elegante puree van knolselderij.
Voeg onze herfstrecepten toe aan je box!
Voeg onze herfstrecepten toe aan je box!