Ontvang nu jouw vriendschapsvoucher

Ervaringen van onze klanten:

Kook beter. Leef slimmer.

salat-2.png
Verse, hoogwaardige ingrediënten
truck-1.png
Levering aan huis
calender-1.png
Leveringen overslaan
building-1.png
Gekoelde box
screen-1.png
Geïllustreerde receptkaarten met eenvoudige kookinstructies
globe-1.png
Geen voedselverspilling

De Maaltijdbox Die Beter Smaakt

Selecteer jouw maaltijdbox
Jij kiest het aantal maaltijden per week, en op welke dag jij je box ontvangt. Per week ben je vrij om dit te wijzigen.
Kies wekelijks uit 40 recepten
Onze creatieve recepten zijn makkelijk te bereiden. In zes simpele stappen zet jij een lekkere en voedzame maaltijd op tafel, met een kooktijd van 30-40 minuten.
Flexibel thuisbezorgd

Je kunt je bestellingen tot wel 4 weken vooruit plannen. Even niet thuis? Sla dan makkelijk een bestelling over, of wijzig je bezorgadres.

Vaak gestelde vragen:

Om je maaltijden te kiezen en je recepten aan te passen, moet je eerst een account aanmaken. Hierna log je in en ga je naar het tabje ‘Bestellingen’. Scrol naar de week die je wilt aanpassen en klik op de button ‘Wijzigen’. Daar kan je al onze maaltijden voor die week vinden! Klik op ‘Toevoegen’ onder het gerecht dat je wil ontvangen. Vervolgens wordt het aantal porties weergegeven voor de maaltijd die je krijgt, afhankelijk van het type box dat je hebt.
We bezorgen in Vlaanderen en Brussel. Om zeker te weten dat we in jouw postcodegebied bezorgen, vragen we je bij het aanmaken van je account om je postcode in te voeren. Hierna kun je direct zien of we in jouw regio leveren, en welke bezorgdagen er voor jou beschikbaar zijn. Klik hiervoor op ‘Registeren’ op onze website.

Er zijn twee manieren om een box over te slaan in je Marley Spoon account.

Onder het tabje ‘Bestellingen’ kan je onderaan iedere individuele bestelling op de link ‘Overslaan’klikken.

Indien je meerdere weken wilt overslaan, ga je naar de tab ‘Instellingen’ en klik je onder ‘Bestelling overslaan’ op de link ‘Bezorgdata aanpassen’.

Je kunt hier bezorgweken in- of – uitschakelen en tot 4 weken vooruit plannen. Vergeet niet je wijzigingen op te slaan!

Je ontvangt jouw verse ingrediënten en receptkaarten in een FSC-gecertificeerde, kartonnen box. In de box zitten speciale koelelementen, die jouw ingrediënten goed koud houden.
We zijn niet alleen gek op koken, maar ook op verse producten. We kopen onze ingrediënten zo veel mogelijk in bij verantwoorde en duurzame leveranciers, die ons de beste kwaliteit garanderen. Groente en fruit kopen wij het liefst biologisch in, binnen het seizoen, en van eigen bodem. Zo weten we dat het altijd vers is. Ook werken wij samen met een selectie aan vernieuwende food-startups. Hierdoor ontdek je met Marley Spoon ook ingrediënten die je niet in de supermarkt vindt! Je kunt hier meer informatie vinden over onze leveranciers!

Algemene voorwaarden

*De uitnodigingsaanbieding geldt voor alle maaltijdboxen die worden aangeboden door Marley Spoon. De totale korting is afhankelijk van de grootte van de box die de klant kiest bij het registreren. Zo kan er alleen aanspraak worden gemaakt op een korting van €120 als de klant kiest voor een 4-persoonsbox met 4 maaltijden en wordt ervan uitgegaan dat de klant minimaal X boxen bestelt. Verdere voorwaarden: de korting is alleen geldig voor de eerste 3 boxen, waarbij de eerste box vrij van verzendkosten wordt verzonden. De aanbieding is exclusief verzendkosten (€6,99) voor de volgende boxen. Alleen geldig voor nieuwe klanten, 1 voucher per huishouden, inwisselbaar binnen 28 dagen na ontvangst. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Abonnement gaat in na ontvangst van de eerste box en kan worden gepauzeerd of geannuleerd na ontvangst van de eerste box. De algemene voorwaarden van Marley Spoon SE zijn van toepassing.