U krijgt tot €85 korting op 4 bestellingen plus gratis verzending van uw eerste bestelling!

BETER ETEN

De door onze chefs ontworpen recepten en jouw favoriete huisgemaakte maaltijden maken van een Marley Spoon-maaltijd een onvergetelijke ervaring.

BETER VOOR JOU

Met gezonde opties, vertrouwde leveranciers en ingrediënten van de hoogste kwaliteit, is Marley Spoon beter voor jou.

 

BETERE AFWISSELING

Met 45+ recepten per week kun je erop rekenen dat Marley Spoon zorgvuldig samengestelde maaltijden en ingrediënten leveren, passend bij jouw smaak en budget.

 

DE MAALTIJDBOX, VOOR JOU GEMAAKT

Selecteer jouw maaltijdbox

Jij kiest het aantal maaltijden per week, en op welke dag jij je box ontvangt. Per week ben je vrij om dit te wijzigen.

Kies wekelijks uit 40 recepten

Onze creatieve recepten zijn makkelijk te bereiden. In zes simpele stappen zet jij een lekkere en voedzame maaltijd op tafel, met een kooktijd van 30-40 minuten.

Flexibel thuisbezorgd

Je kunt je bestellingen tot wel 8 weken vooruit plannen. Even niet thuis? Sla dan makkelijk een bestelling over, of wijzig je bezorgadres.

U krijgt tot €85 korting op 4 bestellingen plus gratis verzending van uw eerste bestelling!

Geldig voor nieuwe Marley Spoon gebruikers. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De Algemene Voorwaarden van Marley Spoon zijn van toepassing en kunnen hier worden bekeken: https://marleyspoon.nl/terms. Marley Spoon is een wekelijkse abonnementsservice die effectief blijft totdat u het opzegt. Het abonnement kan op elk moment worden gepauzeerd of geannuleerd, inclusief onmiddellijk na gebruik van dit aanbod.