Succes Stories: ontmoet onze Marley Spoon collega's

Bij Marley Spoon geven we om mensen. Daarom beginnen we met onze succesverhalen. In deze doorlopende serie zetten we met trots Marley Spooners in de schijnwerpers.

Door: Gijs / 10/09/2019

1. Lucca - Junior Copywriter

luccca

Ontmoet Lucca, die exact een jaar geleden bij Marley Spoon kwam werken. Lucca, die van origine Engels is, deed U.S. Reactivation Sales op de afdeling Customer Communications op ons hoofdkantoor in Berlijn. Toen het Customer Communications team naar Lissabon verplaatste, greep Lucca hier een geweldige kans en werkt nu als onze Junior Copywriter & Content Creator! "Het beste deel van het werken voor Marley Spoon zijn de mensen. Iedereen werkt hard en is gedreven, maar ook leuk: er is een geweldige team spirit!"

Bubu - Foodsafety & Quality Assurance

bubu Ontmoet Bubu, die zich in 2017 aansloot bij de Marley Spoon familie. "Na mijn ouderschapsverlof wilde ik enkel deeltijdwerk werken, dus solliciteerde ik op een baan van 10 uur per week bij het Marley Spoon-magazijn. Na een maand ging ik van 10 uur ingredienten sorteren naar 25 uur ingrediënten inpakken per week, en voelde me hierna nog gepassioneerder over Marley Spoon. Na vier maanden solliciteerde ik voor een functie in Foodsafety & Quality Assurance, doorliep het sollicitatieproces, en nu werk ik inmiddels bijna twee jaar na het maken van een grote carrière met veel plezier in deze functie.

Giorgia - Global Sourcing Manager

giorgia

Ontmoet Giorgia, die opklom binnen het bedrijf van Shooting Assistant in het Culinairy team naar Global Sourcing Manager. Ze geeft leidng aan het team dat verantwoordelijk is voor het inkopen van droge producten voor heel de Europese markt! "Marley Spoon gaf me de kans om sneller te groeien dan ik ooit had kunnen dromen, en de vrijheid om risco's te nemen. Ik voel me erg gezegend dat ik dagelijks omringd ben door slimme en getalenteerde mensen die me op een manier hebben laten denken waarop ik nog nooit heb gedacht. "

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.