Steun deze ondernemers in tijden van corona

Veel bedrijven hebben het moeilijk door de huidige maatregelen tegen het coronavirus, en kunnen best een steuntje in de rug gebruiken. Daarom brengen wij de komende weken een aantal bedrijven onder de aandacht, die jou hun toffe producten ook online aanbieden.

Door: Marley Spoon / 04/02/2020

Studio Bondi

Els en Daniel van Studio Bondi

Yoga- en meditatieschool Studio Bondi werd in 2019 opgericht door Daniel en Els, met één duidelijke missie: 'to make people feel good'. En dat doen ze met lessen en workshops op het gebied van de feel good movement. Nu de studio voor publiek gesloten moet blijven, live streamt Studio Bondi drie lessen per dag (ochtend, middag en avond), om hun studio en hun intructeurs te blijven onderhouden. Op de social media kanalen van Studio Bondi kun je bovendien terecht voor wekelijkse feel good-tips en heerlijke recepten (waar we bij Marley Spoon natuurlijk fan van zijn). Wil jij meedoen aan een online les? Je kunt deze boeken via de website voor €5.50 per les of €29 voor 3 weken unlimited lessen.

Fabrique Publique

Fabrique Publique maakt nieuw servies van gerecycled keramiek

Onze kapotte borden, schoteltjes en vazen, verdwijnen meestal in de kliko. Maar niet als het aan designer Hanneke de Leeuw ligt, die vanuit haar werkplaats in Breda onder andere borden, meubelstukken en vazen maakt van gerecycled keramiek. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar geeft ook nog eens een uniek uiterlijk en bijzondere textuur aan de nieuwe producten. Wil jij je woonkamer of keuken op een duurzame manier opfleuren en tegelijkertijd Fabrique Publique steunen? Neem dan een kijkje in de webshop - bezorging in heel Nederland is gratis!

Keen Coffee

Rob & Bonne van Keen Coffee

Iets wat niemand kan missen in tijden van crisis, is goede koffie. En hiervoor ben je bij Rob en Bonne van Keen Coffee (die bij elkaar opgeteld al 40 jaar met koffie werken) aan het goede adres. Keen Coffee verkoopt via hun webshop (en normaal gezien ook in MØS Coffee Bar in Utrecht) vers gebrande koffiespecialiteiten voor de echte liefhebber, of voor wie eens een koffie met een beetje extra wil proberen. Je bestelt al vanaf €5 een pak koffie, of je kunt experimenteren met een kilo variatiepakket voor €31 - gratis bezorging in Nederland! Check vooral ook hun leuke Instagram account!

Buitengewoon Sportief

Buitengewoon Sportief training

Buitengewoon Sportief is een strength & conditioning sportschool, waar alles draait om een gezonde levensstijl, zelfverbetering en groei. Nu ook zij overheidswege sinds 16 maart gesloten zijn, biedt de sportschool online trainingschema’s aan voor thuis. Voor €19 krijg je dagelijks een e-mail met twee uitgeschreven workouts. Zo blijf je ook thuis topfit en gezond. Meer informatie vind je op de website van Buitengewoon Sportief. Fun fact: ook oprichter Dennis is klant bij Marley Spoon!

Meedoen?

We helpen graag waar we kunnen. Momenteel zijn we op zoek naar (kleine) bedrijven die het moeilijk hebben door de COVID-19-maatregelen, en onze hulp kunnen gebruiken. Bied jij jouw service of product online aan en lever je in Nederland - of ken jij iemand die dit doet? Neem contact met ons op door dit online formulier in te vullen, en we zullen proberen jouw leven iets gemakkelijker te maken!

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.