Meer keuze: vanaf nu wekelijks 30 recepten op ons menu💥

Marley Spoon biedt nu nog meer keuze! Vanaf oktober kun je iedere week kiezen uit 30 recepten van ons menu! Er zit voor iedereen iets lekkers bij: van vlees to vegetarisch en vegan, en zelfs lekkere desserts voor de zoetekauw.

Door: Marley Spoon / 09/09/2020

Dit is het moment waarop je hebt gewacht! Vanaf oktober heeft Marley Spoon wekelijks nog meer recepten op het menu. Kies uit 30 bijzondere recepten waar iedereen aan tafel van geniet. Dit is wat je ongeveer kunt verwachten:

Meer vegan, vegetarisch en low carb 🌱

Wij weten dat gezondheid belangrijk is. Al onze recepten worden ontwikkeld door chefs en voedingsspecialisten om zo een uitgelanceerd menu aan te bieden; maar iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Om voor iedereen een passend menu aan te bieden, vind je vanaf nu nog meer unieke vegan gerechten, overheerlijke vegetarische recepten en lichte, kaloriearme opties op ons menu. Wat je ook eet, wij hebben het! Probeer bijvoorbeeld dit recept voor vegan quesadilla's met maïs-tomatensalsa en guacamole.

Vegan quesadilla's

Ontdek internationale gerechten 🌍

Is er een betere manier om nieuwe culturen te leren kennen dan door eten? Ons nieuwe menu bestaat uit 30 wekelijks wisselende recepten van over de hele wereld. Heerlijke pastagerechten brengen je naar het romantische Italië, pittige curry's warmen je op alsof je in Thailand bent en met een sappige burger waan je je zo in de Verenigde Staten. Zo reis je bijvoorbeeld met dit recept voor Marokkaanse bonenstoof met aubergine en knoflookcouscous naar Marokko!

Marokkaanse bonenstoof met aubergine en knoflookcouscous

Iets lekkers voor de moeiljke eters 👶

Ons nieuwe menu bestaat uit 30 wekelijks wisselende recepten, zodat zelfs de moeilijkste eters iets lekkers kunnen vinden! Van makkelijke spaghetti carbonara tot een rijke zoete aardappelsoep. Er staat zoveel op het menu dat er voor iedereen aan tafel iets lekkers bij zit. Nodig de kinderen, opa en oma en zelfs de buren maar uit! Zo geniet iedereen gegarandeerd van dit recpet voor Italiaanse rundvleesburger met mozzarella en gremolata-friet.

italiaanse rundvleesburger

Benieuwd geworden? Neem alvast een kijkje op ons uitgebreide menu!