Marley Spoon’s 2020 in 5 highlights

2020 was een memorabel jaar, niet? Zelfs in ongewone tijden als deze toverden we een glimlach op het gezicht van thuischefs over het hele land. En hoewel reizen niet echt aan de orde was, zijn we er toch stevig in geslaagd om jullie smaakpapillen op een reis rond de wereld te sturen. Hier vind je ons jaaroverzicht in 5 highlights!

Door: Louie Van Nieuwenborgh / 12/21/2020

🍽 48.016 Marley Spoon klanten

Van Amsterdam tot Zwolle: naast jou zijn er 48.015 klanten die gek zijn op onze heerlijke maaltijdboxen. Om jou keer op keer te inspireren, zijn we continu op zoek naar nieuwe en verrassende ingrediënten die je niet zo makkelijk in de supermarkt vindt. Jullie feedback is daarom ook heel belangrijk voor ons. Zo leren we uit jouw ervaring met onze maaltijdboxen, en blijven we op de juiste weg om thuis koken nog leuker en lekkerder te maken.

🚐 875.000 leveringen in Europa

Eén van de grote voordelen van een maaltijdbox? Meer tijd voor andere dingen omdat je minder tijd aan boodschappen besteedt. Zo dachten veel Nederlanders duidelijk ook, dus lieten ze maar al te graag hun maaltijdboxen thuis bezorgen. En als het even niet uitkwam, sloegen ze simpelweg een bestelling over. Lekker flexibel.

👨🏼‍🍳 1.065 Marley Spoon recepten

Ook in 2020 heeft ons culinair team eindeloos veel pannen laten pruttelen, creaties op smaak gebracht met kruiden en gretig geproefd tot elk recept 100% perfect was. We schakelden ook een versnelling hoger en bieden nu maar liefst 30 unieke recepten aan per week! De grote favoriet van dit jaar? Carnivoren zetten onze zoetzure gehaktschotel met perzik en sushirijst op nr. 1 (klik hier voor het recept), terwijl de vegetariërs helemaal gek waren op onze saffraanrisotto met geroosterde venkel (klik hier voor het recept).

🌎 32 wereldkeukens

Je langverwachte wereldreis viel dit jaar misschien in het water, maar gelukkig kon je wél rekenen op onze exotische recepten. Of je nu ging voor een broodje Surinaamse kip, Japanse okonomiyaki of Turkse pide - jouw smaakpapillen gingen op een tripje, terwijl van een jetlag helemaal geen sprake was!

🔪 21.381 uien

Dat zijn er zóveel dat je er haast van zou beginnen huilen - maar dan wel uit blijdschap, natuurlijk!