Wekelijkse COVID-19 update van Marley Spoon (03.04)

We willen in deze moeilijke tijd in contact te blijven met onze Marley Spoon community. Deze wekelijkse update is ons medium om jou updates te geven over COVID-19, hoe het met ons team gaat, en om je te bedanken dat je met ons kookt.

Door: Marley Spoon / 04/03/2020

Marley Spoon helpt ondernemers

Vorige week zijn we in contact gekomen met verschillende (kleine) bedrijven die getroffen worden door de COVID-19-maatregelen. We dachten dat het leuk zou zijn, om hun toffe concepten met jou te delen: van online yogales tot koffie die wordt thuisbezorgd. Leer ze hier kennen, en help mee hen het hoofd boven water te houden!

Rob & Bonne van Keen Coffee

Marley Spoon bedankt haar collega's

De mensen die iedere week jouw box inpakken, verdienen extra veel lof. Door hen kan je af en toe de supermarkt overslaan! Daarom mogen zij dagelijks verse ingrediënten uit onze voorraad mee naar huis nemen, om te delen met vrienden en familie. In deze video bedanken wij onze productietoppers!

Thank you video

Marley Spoon challenge

Wie oh wie kookt er volgende week pasta alla carbonara met gegrilde groene asperges? Deel jouw creatie van dit recept op social media, tag ons en gebruik de hashtag #marleyspooning. De winnaar krijgt een plekje in onze volgende nieuwsbrief!

Pasta carbonara asperges

Marley Spoon Liefde

We weten dat je nu het liefste gezond eten en verse ingrediënten thuisbezorgd krijgt. En we vinden het ontzettend fijn om van jou horen. Blijf dus alsjeblieft je feedback met ons delen! Dit is wat jullie zeggen over ons:

Nu is het tijd u een compliment te sturen. Niet alleen zijn eerdere problemen opgelost, maar bovendien levert u nu nauwelijks verstoord door de huidige Covid-19 crisis uw maaltijden. Dank u wel en hou vol! - Monika

Onze witte vlag hangt uit voor al jullie helden uit de zorg, veiligheid, transport en voeding! Jullie zijn nu de ruggegraat van onze maatschappij. Chapeau! - Jurgen

Een illustratie van twee aardapelen die lepeltje-lepeltje liggen

Bedankt voor je steun en vertrouwen in deze tijd! Meer informatie over Marley Spoon en COVID-19 vind je onder onze speciale COVID-19 categorie op de blog!

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.