4 burgers om Internationale Hamburgerdag te vieren

Hamburgerliefhebbers opgelet! Om Internationale Hamburgerdag te vieren hebben we een lijst gemaakt van onze favoriete Marley Spoon burgers die je thuis kunt proberen. Van cheeseburgers tot vegaburgers, er zit voor iedereen wat bij.

Door: Linnea / 05/28/2022

1. Cheeseburger met gekaramelliseerde ui

Niemand zegt nee tegen deze onweerstaanbare cheeseburger, want hij laat niets te wensen over. Het speciale eraan is dat de kaas niet bovenop het vlees ligt, maar erin zit. Briljant!

2. Vegaburger met glazuur van ahornsiroop

Dit is de ideale burger als je op zoek bent naar vegetarisch comfortfood. De vegaburger met ahornsiroop wordt belegd met ingelegde komkommer en pittige srirachadip. Krokante aardappelwedges en een frisse salade van selderij en appel maken het af.

3. Malse kipburger met currydip

Als je van curry houdt, dan ga je deze burger geweldig vinden. Geniet van kruidige kip met romige curry-gemberdip in combinatie met zelfgemaakte frietjes en knapperige wortelsalade met courgette. Mmm!

4. Garam-masala-burger met raita van wortel

Deze burger met Indiase kruiden is perfect voor een warme zomeravond. Hij wordt belegd met ingelegde groenten en romige raita met wortel en munt. Dat is weer eens wat anders!

Alles wat je nodig hebt thuisbezorgd Meld je nu aan om jouw favo recepten bij je thuis te ontvangen.